Kledingactie Reimerswaal

Ook dit najaar is weer de halfjaarlijkse actie van Kledingbank Zeeland. Tijdens dit evenement kunnen genodigden uit de gemeente Reimerswaal gratis kleding, schoenen en huishoudelijk textiel uitzoeken.
Gemeente Reimerswaal stuurt hiervoor naar ongeveer 300 adressen een uitnodiging. Degene die zo’n uitnodiging ontvangen kunnen zich via de website van Kledingbank Zeeland aanmelden. Het evenement vindt dit jaar plaats van 19 – 21 oktober op de Grintweg 40 in Yerseke. Het bedrijfspand is belangeloos ter beschikking gesteld door de eigenaar en wordt voor deze gelegenheid helemaal ingericht als kledingwinkel. Tijdens de actiedagen kunnen inwoners ook kleding doneren op het bovenstaande adres. 

Kledingbank Zeeland voorziet een kleine 2000 mensen uit heel Zeeland twee keer per jaar van gratis kleding. Al het werk op de kledingbank wordt verricht door 120 enthousiaste vrijwilligers. We dragen er zorg voor dat de kleding die aan onze klanten wordt aangeboden eruit ziet alsof het nog niet of weinig gedragen is.  We ontvangen geweldig veel mooie spullen, dat blijft elke keer weer heel bijzonder! De artikelen die we onvoldoende ontvangen uit de donaties, zoals kinderjassen en kinderschoenen, kopen we in. Zo hebben we echt voor iedereen alles. De speelgoedbank zorgt ervoor dat er voor alle kinderen van 0 – 12 jaar een leuk speelgoedpakket is.
 

We hopen dat iedereen die is uitgenodigd van deze gelegenheid gebruikt maakt. Ook al heb je geen uitnodiging gekregen maar kun je een beetje hulp in je kledingkast goed gebruiken, neem contact op met de kledingbank. Dan kijken we samen hoe we je aanmelding kunnen regelen. Mocht je een hulpverlener hebben, dan kan hij of zij ook een verwijsbrief uitschrijven. Als het vervoer een probleem is, kun je dat ook doorgeven (06-86 84 99 88) en dan proberen we dat voor je te regelen. 


Tijdens deze kledingactie mag je lekker zelf shoppen in onze tijdelijke winkel. Grote tas mee en lekker snuffelen tussen de mooie kleding die we overzichtelijk en ruim ophangen. Je krijgt een lijst mee uit welke artikelen je allemaal kunt kiezen. En ja, je nieuwste aanwinsten kun je ook passen en er zijn altijd dames aanwezig die met je meekijken en je advies kunnen geven.


Zien we jou ook 19, 20 of 21 oktober in Yerseke?
Tot dan!