Kledingverkoop voor iedereen

Onze kledingverkopen zijn voor iedereen toegankelijk. 

Alle kleding die binnenkomt bij Kledingbank Zeeland wordt met de hand uitgezocht en gesorteerd. De allermooiste kleding (ook wel A kwaliteit genoemd) geven we gratis weg in één van onze twee uitgiftecentra of tijdens een kledingactie ter plaatse. De kleding die net niet aan deze norm voldoet (B kwaliteit) verkopen we voor kleine prijsjes. Bij deze gelegenheden is iedereen welkom! Dus niet alleen degene met een krappe beurs, maar ook zij die graag tweedehands shoppen, bijzondere items zoeken of het gewoon belangrijk vinden om kleding te recyclen.

Ons grootste verkooppunt is De Beurs in Middelburg, die is te vinden in het gebouw waar de kledingbank gevestigd is, Achter de Houttuinen 14. Daar hebben we in het voormalig winkelpand van Bristol een ruimte van ruim 500m2 tot onze beschikking en die hebben we helemaal gevuld met de leukste dames-, heren- en kinderkledingkoopjes. Ook is er voldoende ruimte om te passen. In de parkeerkelder onder het gebouw is betaald parkeren, de bus stopt vlakbij en het is ook goed bereikbaar met de fiets.

Er kan contant of met de pin betaald worden.
De Beurs is open op: maandag t/m woensdag en iedere laatste zaterdag van de maand van 9 - 14 uur. Telefoon verkoopbeurs: 06-42622133

Op Zeeuws-Vlaanderen zijn er ook verkoopevenementen in ons uitgiftecentrum in Terneuzen en bij stichting Jota in Oostburg. Deze verkopingen zijn niet altijd op een vaste dag, dus om te weten wanneer er één is, kun je regelmatig een kijkje nemen op onze website. Je kunt ook op de hoogte blijven door ons te volgen op Facebook en we zetten ook altijd een berichtje op de website “Meuk is Leuk”.

De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van stichting Kledingbank Zeeland. Er worden bijvoorbeeld nieuw ondergoed en sokken van gekocht maar ook schaarse artikelen zoals kinderjassen en – schoenen. Deze kunnen we dan weer uitdelen aan onze klanten die niet hoeven te betalen in één van onze uitgiftecentra.