Koffiedame/heer

De Kledingbank Zeeland (KBZ) is een stichting met een christelijke signatuur waar iedereen welkom is. De stichting heeft als doel het kleden van onze medemens, die om welke reden dan ook, niet in staat is om zichzelf en zijn/haar familie van de benodigde kleding te voorzien. De KBZ verschaft deze kleding gratis.

Wij hebben een vrijwilligersvacature voor de functie van

Koffiedame/heer

(minimaal één dagdeel per week)

Wij vinden het belangrijk dat de Kledingbank ook een sociale ontmoetingsplaats is, waar onze klanten even bij kunnen komen met een bakje koffie, thee of fris en iets lekkers. Daarvoor zoeken we een vrijwilliger die het fijn vindt om onze klanten te bedienen, een praatje met ze te maken en zorgdraagt voor een gastvrije atmosfeer.

De taken betreffen:

  • zorgdragen voor voldoende koffie, thee en fris
  • afrekenen van de verkoop
  • bijhouden van de verkoopkas
  • zorgdragen voor de afwas
  • het schoonhouden van de keuken en de ontmoetingsruimte
  • bestellen van de benodigde keukenvoorraad
  • het bijhouden van een simpele basisadministratie

Geïnteresseerden die een reïntegratietraject volgen zijn welkom om te solliciteren.

Bij de KBZ werken ruim 130 medewerkers die samen zorgen voor de sortering van de ingekomen kleding, het vullen van de winkel, de uitgifte van kleding en de verkoop in onze 2e hands winkel.

In de kledingbank is sprake van een gezellige en inspirerende sfeer, die we samen in stand houden door rekening met elkaar te houden en iedereen een plek te geven die past bij haar of zijn kwaliteiten.

Mocht je interesse hebben stuur een mail naar kledingbankzeeland@gmail.com of bel voor informatie met Mariska van der Rande, teamleider 06-43836287 of André de Korte, voorzitter Bestuur 06-22694281