Medewerker Beurs

De Kledingbank Zeeland (KBZ) is een stichting met een christelijke signatuur waar iedereen welkom is. De stichting heeft als doel het kleden van onze medemens, die om welke reden dan ook, niet in staat is om zichzelf en zijn/haar familie van de benodigde kleding te voorzien. De KBZ verschaft deze kleding gratis.

Wij hebben een vrijwilligersvacature voor de functie van

Medewerker Beurs

(minimaal één dagdeel per week)

In deze functie werk je mee in onze Beurs, de winkel waar we onze kleding aan de consument verkopen. De Beurs is belangrijk als inkomstenbron voor onze stichting en stelt ons in staat om nieuwe kleding in te kopen voor onze belangrijkste klanten, de mensen die zich weinig of geen nieuwe kleding kunnen veroorloven. Je bent een echte gastvrije dienstverlener die goed om kan gaan met mensen.

De taken betreffen:

  • het adviseren van de klant
  • het aanvullen van de kleding uit onze voorraad
  • het werken aan de balie en afrekenen van de verkochte kleding
  • het bijhouden van de uitgifteadministratie

Geïnteresseerden die een reïntegratietraject volgen zijn welkom om te solliciteren.

Bij de KBZ werken ruim 130 medewerkers die samen zorgen voor de sortering van de ingekomen kleding, het vullen van de winkel, de uitgifte van kleding en de verkoop in onze 2e hands winkel.

In de kledingbank is sprake van een gezellige en inspirerende sfeer, die we samen in stand houden door rekening met elkaar te houden en iedereen een plek te geven die past bij haar of zijn kwaliteiten.

Mocht je interesse hebben stuur een mail naar kledingbankzeeland@gmail.com of bel voor informatie met Mariska van der Rande, teamleider 06-43836287 of André de Korte, voorzitter Bestuur 06-22694281