Projectmedewerker Beurzen

De Kledingbank Zeeland (KBZ) is een stichting met een christelijke signatuur waar iedereen welkom is. De stichting heeft als doel het kleden van onze medemens, die om welke reden dan ook, niet in staat is om zichzelf en zijn/haar familie van de benodigde kleding te voorzien. De KBZ verschaft deze kleding gratis.

Wij hebben een vrijwilligersvacature voor de functie van

Projectmedewerker Externe Beurzen

Deze medewerker is verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de externe kledingbeurzen. Periodiek verzorgen wij de kledinguitgifte op locatie bij enkele Zeeuwse gemeenten. Het betreft maximaal een 3 à 4 tal projecten per jaar.

De taken betreffen:

  • het het organiseren van externe beurzen op locatie
  • het verzorgen van de planning voor kledingvervoer naar en van de locatie
  • het onderhouden van de contacten met de plaatselijke opdrachtgever
  • zoeken van geschikte locaties
  • verzorgen klantenplanning
  • het bijhouden van de kledinguitgifte

Geïnteresseerden die een reïntegratietraject volgen zijn welkom om te solliciteren.

Bij de KBZ werken rond de 130 medewerkers die samen zorgen voor de sortering van de ingekomen kleding, het vullen van de winkel, de uitgifte van kleding en de verkoop in onze 2e hands winkel.

In de kledingbank is sprake van een gezellige en inspirerende sfeer, die we samen in stand houden door rekening met elkaar te houden en iedereen een plek te geven die past bij haar of zijn kwaliteiten.

Mocht je interesse hebben stuur een mail naar kledingbankzeeland@gmail.com of bel voor informatie met Mariska van der Rande, teamleider 06-43836287 of André de Korte, voorzitter Bestuur 06-22694281