Schoonmaker

De Kledingbank Zeeland (KBZ) is een stichting met een christelijke signatuur waar iedereen welkom is. De stichting heeft als doel het kleden van onze medemens, die om welke reden dan ook, niet in staat is om zichzelf en zijn/haar familie van de benodigde kleding te voorzien. De KBZ verschaft deze kleding gratis.

Schoonmaker

(minimaal 1 dagdeel, max. 3 dagdelen per week)

Onze kledingbank wordt druk bezocht. Daarom is het nodig dat we onze verkoopruimte, toiletten, voorraadruimtes, kantoor, etc. schoonhouden. Daarvoor zoeken we vrijwilligers die het fijn vinden om ons daarbij te helpen.

De taken betreffen:

  • schoonhouden van onze ruimten, dus stofzuigen, poetsen en schoonmaken.
  • het bijhouden van de voorraad schoonmaakmiddelen.

Geïnteresseerden die een reïntegratietraject volgen zijn welkom om te solliciteren.

Bij de KBZ werken ruim 130 medewerkers die samen zorgen voor de sortering van de ingekomen kleding, het vullen van de winkel, de uitgifte van kleding en de verkoop in onze 2e hands winkel.

In de kledingbank is sprake van een gezellige en inspirerende sfeer, die we samen in stand houden door rekening met elkaar te houden en iedereen een plek te geven die past bij haar of zijn kwaliteiten.

Mocht je interesse hebben stuur een mail naar kledingbankzeeland@gmail.com of bel voor informatie met Mariska van der Rande, teamleider 06-43836287 of André de Korte, voorzitter Bestuur 06-22694281