Verhuishulp/Klusser

De Kledingbank Zeeland (KBZ) is een stichting met een christelijke signatuur waar iedereen welkom is. De stichting heeft als doel het kleden van onze medemens, die om welke reden dan ook, niet in staat is om zichzelf en zijn/haar familie van de benodigde kleding te voorzien. De KBZ verschaft deze kleding gratis.

Juni a.s. gaat de Kledingbank verhuizen naar een tijdelijke locatie ‘Achter de Houttuinen’ in het centrum van Middelburg

Wij zoeken daarvoor incidenteel ( dus ook als we gaan verhuizen naar onze definitieve locatie in 2023)

Verhuishulp/klussers

Met behulp van het verhuisbedrijf Vogel moeten we in juni gaan verhuizen naar onze tijdelijke locatie en daarvoor zoeken we tijdelijke ‘hulptroepen’.

In een periode van drie weken proberen we per week twee dagen in te ruimen voor de verhuizing, zodat we in pakweg 6 dagen de klus hebben geklaard. We zoeken handige mensen die niet bang zijn van een beetje sjouw- en tilwerk.

De taken betreffen:

  • uit elkaar halen van stellingkasten, bureau’s en andere meubels.
  • in elkaar zetten van deze meubels op de nieuwe locatie
  • helpen vullen van de verhuisauto
  • andere voorkomende klusjes

Geïnteresseerden die een reïntegratietraject volgen zijn welkom om te solliciteren.

Bij de KBZ werken ruim 130 medewerkers die samen zorgen voor de sortering van de ingekomen kleding, het vullen van de winkel, de uitgifte van kleding en de verkoop in onze 2e hands winkel.

In de kledingbank is sprake van een gezellige en inspirerende sfeer, die we samen in stand houden door rekening met elkaar te houden en iedereen een plek te geven die past bij haar of zijn kwaliteiten.

Mocht je interesse hebben stuur een mail naar kledingbankzeeland@gmail.com of bel voor informatie met Mariska van der Rande, teamleider 06-43836287 of André de Korte, voorzitter Bestuur 06-22694281