De Beurs

Iedere woensdag is De Beurs geopend van 9.00 tot 14.00 uur.
U kunt vrij binnenlopen en door de kledingrekken speuren. Er is geen verwijsbrief of afspraak nodig.

Zolang de corona heerst, dient u wel rekening te houden met de volgende regels:

1.  zorg er zelf voor dat u de 1,5 meter afstand houdt.
2.  neem uw eigen shopper mee, we delen geen winkelmandjes uit.

Alle kleding die binnenkomt bij Kledingbank Zeeland wordt met de hand uitgezocht en gesorteerd. De allermooiste kleding (ook wel A kwaliteit genoemd) geven we gratis weg in één van onze twee uitgiftecentra of tijdens een kledingactie ter plaatse. De kleding die net niet aan deze norm voldoet (B kwaliteit) verkopen we voor kleine prijsjes. Bij deze gelegenheden is iedereen welkom! Dus niet alleen degene met een krappe beurs, maar ook zij die graag tweedehands shoppen, bijzondere items zoeken of het gewoon belangrijk vinden om kleding te recyclen.

Ons grootste verkooppunt is De Beurs in Middelburg, die is te vinden in het gebouw waar de kledingbank gevestigd is, aan de Ravensteijnweg 1a. Daar hebben we in de voormalige aula een ruimte van ruim 400m2 tot onze beschikking en die hebben we helemaal gevuld met de leukste dames-, heren- en kinderkledingkoopjes. Ook is er voldoende ruimte om te passen en tussendoor kun je even bijkomen met een bakkie koffie of thee. Om het gebouw heen is gratis parkeerruimte en de bus stopt vlakbij, het is ook goed bereikbaar met de fiets. Er kan contant of met de pin betaald worden.

Maar we staan ook één keer per jaar op de markt in Goes en in Middelburg en zijn er ook twee verkoopevenementen bij stichting Jota in Oostburg.

Onze verkoopbeurzen zijn niet altijd op een vaste dag, dus om te weten wanneer er één is, kun je regelmatig een kijkje nemen op onze website. Je kunt ook op de hoogte blijven door ons te volgen op Facebook en we zetten ook altijd een berichtje in de Faam, Bode en de PZC en op de website “Meuk is Leuk”.

De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van stichting Kledingbank Zeeland. Er worden bijvoorbeeld nieuw ondergoed en sokken van gekocht maar ook schaarse artikelen zoals kinderjassen en – schoenen. Deze kunnen we dan weer uitdelen aan onze klanten die niét hoeven te betalen in onze uitgiftecentra.