Filiaal Zeeuws Vlaanderen

Kledingbank Zeeland opent binnenkort een filiaal in Zeeuws-Vlaanderen! Er wordt op dit moment druk verbouwd en geverfd om het pand om te bouwen tot een prachtige kledingboetiek. Het wordt een moderne, ruime kledingwinkel, maar dan zonder kassa! Extra ruime pashokjes, steigerhouten kledingrekken, een kinderspeelhoekje en een loungebank zijn deel van het interieur. Hier worden straks mensen ontvangen die financieel niet in de mogelijkheid zijn om voldoende (tweedehands) kleding aan te schaffen.
Er zijn volwassenen en kinderen die leven met de dagelijkse stress van armoede. Zij mogen met een doorverwijzing van een professionele hulpverlener bij de Kledingbank gratis kleding van nieuw kwaliteit komen uitzoeken. 

Door subsidie van de gemeente Sluis, Hulst en Terneuzen is het mogelijk geworden om een prachtig pand aan de achterzijde van de Noordstraat 19 in Terneuzen te huren. Naar verwachting opent dit filiaal haar deuren op 1 juni 2018. Maar om dit te realiseren zijn we op zoek naar vrijwilligers:

Winkelmedewerker vrijwillig (tik hier voor de functieomschrijving)

Administratief medewerker vrijwillig (tik hier voor de functieomschrijving)

Filiaalcoördinator vrijwillig (tik hier voor de functieomschrijving)

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de Kledingbank in Zeeuws-Vlaanderen? Wil jij dit prachtige werk ondersteunen? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar kledingbankzeelandzv@gmail.com

Neem hieronder alvast een kijkje in ons filiaal in Terneuzen.

 

Kom jij ons helpen?