Filiaal Zeeuws Vlaanderen

 

Kledingbank Zeeland heeft een filiaal in Zeeuws-Vlaanderen geopend! Er is druk verbouwd en geverfd om het pand om te bouwen tot een prachtige kledingboetiek. Het is een moderne, ruime kledingwinkel geworden, maar dan zonder kassa! Extra ruime pashokjes, steigerhouten kledingrekken, een kinderspeelhoekje en een loungebank zijn deel van het interieur. Hier worden mensen ontvangen die financieel niet in de mogelijkheid zijn om voldoende (tweedehands) kleding aan te schaffen.
Er zijn volwassenen en kinderen die leven met de dagelijkse stress van armoede. Zij mogen met een doorverwijzing van een professionele hulpverlener bij de Kledingbank gratis kleding van nieuw kwaliteit komen uitzoeken.

Door subsidie van de gemeente Sluis, Hulst en Terneuzen is het mogelijk geworden om een prachtig pand aan de achterzijde van de Noordstraat 19 in Terneuzen te huren. zie locatie  Ons telefoonnummer voor afspraken is 0115-552009 en het algemene telefoonnummer: 0115-552007. Ons mailadres is kledingbankzeelandzv@gmail.com .
 

Kleding inleveren:

U kunt ook 24 uur per dag kleding inleveren.  Bij de ingang van ons pand staat een groene container waarin u uw kleding kunt doneren. Wat u kunt inleveren vindt u hier.  Indien u een zeer grote hoeveelheid kleding heeft, kunt u ook een verzoek doen om deze bij u thuis op te halen door ons een mail te sturen naar: kledingbankzeelandzv@gmail.com .

 

Vrijwilligers gezocht:

Winkelmedewerker  (zie hier voor de functieomschrijving)

Administratief medewerker (zie hier voor de functieomschrijving)

Filiaal Teamleider (zie hier voor de functieomschrijving)

Wilt u uw een aanmeldingsformulier uitprinten en opsturen gebruik dan deze link: aanmeldingsformulier, of stuur anders een email naar  kledingbankzeeland zeeuw-vlaanderen