Ik wil een financiƫle donatie doen

In Zeeland doen meer dan 2700 mensen noodgedwongen een beroep op Kledingbank Zeeland. Zij behoren tot de bevolkingsgroep die van een uiterst bescheiden inkomen moeten leven. Wij, als Stichting Kledingbank Zeeland, vinden dat zij wel wat extra kunnen gebruiken.

De Kledingbank is voor haar inkomsten volledig afhankelijk van sponsoren en donaties. Door middel van donaties in natura kunnen wij de minima van kwalitatief goede kleding, schoenen en textiel voorzien. Echter wij hebben maar een klein inkomen als gevolg van verkoop. Het is onvoldoende om de tekorten aan te vullen en alle operationele kosten te bekostigen.

Uw financiële donatie kan ervoor zorgen dat de minima in niets tekort komt. De kledingbank kan het geld gebruiken voor het inkopen van onderkleding en het aanvullen van tekorten. Wij denken hierbij voornamelijk aan schoenen en jassen, maar ook kantoor- winkel- en magazijnbenodigdheden.

Steun ons en word donateur.

Wij zijn een ANBI erkende instelling (RSIN 8514.67.945), zodat uw gift aftrekbaar is voor de belasting.

Eenmalige donatie

U kunt uw eenmalige donatie overmaken naar:
Stichting Kledingbank Zeeland
Omschrijving: Donatie Stichting Kledingbank Zeeland
IBAN: NL18RABO0123218055

Maandelijkse/periodieke donatie

Klik hier voor het machtigingsformulier

U kunt uw machtigingsformulier sturen naar:
Stichting Kledingbank Zeeland
Postbus 128
4330 AC MIDDELBURG

Of het ingevulde formulier mailen naar kledingbankzeeland@gmail.com

Donatie stop zetten

U kunt uw donatie stop zetten door een email te sturen naar kledingbankzeeland@gmail.com onder vermelding van: Stop zetten donatie, uw naam, adresgegevens en bankrekeningnummer.